betulvemaya_ Merhaba arkadaşlar 6+1 vajinal ultrason resmi var Ramzi teorisini bi türlü anlamadım bana da açıklayıp cinsiyet tahmini edebilir misiniz ?!
betulvemaya_ Aslaninannesi_ yaa bende resim yükleyemedim bi türlü tabi 6 haftalık kese ve bebekten cinsiyet öğrenmek saçma aslında am insan çok merak ediyor :)
betulvemaya_ Aslaninannesi_ bi de oğlunuz oluyor galiba şeyi sormak istiyorum kese fasülye ise erkek yuvarlak ise kız benim kese şuan dik bi fasülye gibi 😂😂 ama bilmiyorum tam da fasulyeye de benzemiyor kızımda yuvarlaktı
Aslaninannesi_ betulvemaya_ bu ana sayfada en sol üstte 3 çizgi var ona tıklayın resim yükle diyin o linki kopyalayıp buraya yapıştırın
Aslaninannesi_ betulvemaya_ kesem ilkten yuvarlaktı sonra fasülyeye döndü ama az önce bir kadın yazdı kese fasülyeymiş kızmış . Mesela benim bebeğim sağda duruyordu Ramziden bakanlar kız dedi ama tutmadı 😀
Yagmur3436 Aslaninannesi_ ramzi teorisine gore vaginal bakiminda sagda ise erkek solda ise kiz diye okudum karindan bakildiysa tam tersi yaziyordu
betulvemaya_ Yagmur3436 işte benim ki ortada gibi ne sağda olduğu ne solda olduğu belli kimisi de bebek değil plasenta bazlı bakıyor bu teoriye YouTube da bi doktor plasenta üstünden söylemişti ama biliyorum kafam Allak bullak oldu 😂😂
Yagmur3436 betulvemaya_ bende o youtubedeki doktordan dinlemistim plesantaya bakiyor bebege degil dogrulugunu biliyorum hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah
Zeynep3 betulvemaya_ Bebeğe odaklanmayın plesantayı bulup ona göre yorum yapmak gerekiyormuş ama plesantayı bulmak asıl mesele zaten 😄
Zeynep3 Yagmur3436 peki plesanta hangisi anlayabiliyor musunuz ? Eğer öyleyse atayım bana da bakın lütfen
Yagmur3436 betulvemaya_ bende bu ramzi olayi 3. Hamileligimde cinsiyet tahmini yapan birinden ogrenmistim oyle arastirmaya basladim bakalim saglikla gelsinler insallah🥰