Ber277 Kızlar merhabalar bugün tam 35 haftalık olduk sancılarım var hafif hafif Allah korusun korkmaya başladım sanki hareketleri de diğer günlere göre azaldı sizlerde nasıl ilçede yaşıyoruz doktorumuz da uzak gidemiyorum
Kardelen92 Ber277 26.haftadan beri sancim var 33 olduk nstde duzensiz sancilarim cikiyo duzensiz sancilar acilmaya sebep olmaz dedi ama sıklasirsa hastaneye gel dedi doktor dikkt et sancilari takip et
Birminik1 Ber277 bende 35+4um çok sertleşiyor karnım ara ara agrım oluyor ama nst de bise çıkmıyor :(
Ber277 Kardelen92 Anladım bakalım inşallah zamanında kucağımıza alırız bir de mide bulantılarım var son haftalarda oluyor muydu
Kubra6694 Kardelen92 bugün ilk defa nts ye girdim 33+5 sancılarım düzensiz çıktığı için doktor hemen serum bağlanacak duzelinceye kadar hastaneden gitmeyeceksin dedi
Kardelen92 Ber277 mide bulantim oldugunda doktoruma yazdim dogum belirtisi olabilir demisti hemen hastaneye cagirip igne yazmisti bana ishal mide bulantisi duzenli sanci bunlar dogum belirtisi dedi
Ber277 Kubra6694 Neyden oluyor acaba benim ikinci çocuğum ilkinde hiç böyle şeyler hatırlamıyorum bu haftalarda suyu falan iyi ama ağrılar ve erken doğum riski var
Berna40 Kubra6694 merhaba benim de 33.haftada sancım olmuştu 3 gün yoğun bakımda yattım.Agri kesici verdiler, akciğer geliştirici iğne yaptılar.Bende miyom vardı.erken doğumu onlediler çok şükür 🤲 Şimdi 37.haftadayim
Eyseca Ben bugün hastaneden taburcu oldum 35 haftamda sancım çıktı nstde ben hissetmiyordum rutin doktor kontrolüm de çıktı ve 6 gün hastanede yattım şu an 36 hafta oldum sancı devam ediyor ama son ana kadar tutmaya calisacaz bakalım