1anne- Düşük riskiniz var mı? Doktorunuz neler yazdı folik asit, progestan, kan ilacı vs neler verdi yazabilir misiniz acaba? Bide kese göründü mü sizlerde
Elifff2112 1anne- benim düşük riskim var kese etrafında kanama alani gördü doktorum 5+3 ken duphaston verdi ilişkiyi yasakladı tuvalet harici kalkma dedi birde folik asit kullaniyorum diofol diye
Elifff2112 1anne- kese göründü bebege ait bir parça da göründü ama çok küçüktü haftaya kalp atışı için gel denildi
1Anneadayiiii 1anne- 5+5 tüp bebek annesiyim progestan fitil folik asit estrofem progestan dex ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 4+5 de vajinal ultrasonla keseyi gördük cumartesi kalp atışı için gideceğiz inşallah duyabilirim biraz erken ama doktor öyle uygun gördü
Defnezumramom Elifff2112 ya canım bişi sorcam ben adet olamıyorum diye gittiğimde bana bu ilacı vermişti nettende baktığımda hamileliği önleyici yazıyor bu pembe kutudaki hap değil mi
1Anneadayiiii 1anne- Amin inşallah canım Allah razı olsun tek temennimiz bu bence bütün anne adayları olarak Rabbim hepimizin evladını sağ salim bize bağışlasın 🤲🏻🌸
arciha 4+4 te kese göründü.Planlı gebelik olduğu için folik asit zaten kullanıyordum ona devam ediyorum artı olarak doktorum D vitamini verdi. Daha önceden 1 düşüğüm var pıhtılaşma bozukluğum olduğunu öğrendim her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.Doktorum sadece ilişkiyi yasakladı onun haricinde günlük işlerini yapman da bir sakınca yok dedi.
1anne- arciha pıhtılaşma olduğunu nasıl anladınız testi mi var acaba? Bende şüpheleniyorum doktora gidince soracağım bende de olabilir düşük yaptım daha önce 2 defa
Grimsi 1anne- Şuan 5+6 dayız kanama alanı ve düşük riski var keseyi 4+3 de gördük bebek 2 gün önce yolk sac olmuştu ama kalp atışı yoktu henuz Progestan fitil ,folik asit, ve vitaminleri kullanıyorum
Yagmur3436 Bzde 7 haftalik olduk dusuk tehlikesi oldugu icin kan sulandirici dusuk onleyici igne ve fitil doguma kadar kullanilacak daha gidecek cok yolumuz var
1Anneadayiiii 1anne- evet canım ilk olacak inşallah 2 sene önce bi düşüğüm oldu sağlıksız gebelik oluşmuş 4 senelik evliyiz
arciha 1anne- Devlet 3 düşük ve sonrasında genetik test ve pıhtılaşma testi yapıyormuş doktorumuz bizi bilgilendirdi biz de özel olarak yaptırdık siz de doktorunuzla konuşun yaptırmak istediğinizde yönlendirecektir.İhmal etmeyin bence tekrarlayan düşüklerde çoğunlukla neden pıhtılaşma çıkıyor ona göre önleminizi alırsınız.