Mariam2 QBuse1123 ben Lefkoşa elit hosptal doğum yaptım zeinep tasargol. Ama bebek yon bakım yok ama çok memnunum
Bilge7- Merhaba eğer hala duruyorsa mağusa yaşam hastanesinde hüseyin özkoç vardı çok iyi ilgili tatlı bir doktordu birde yine hala duruyorsa Ali cenk özay vardı o da iyi ilgili bir doktor kendi muayenehanesi vardı en son
QBuse1123 Bilge7- teşekkür ederim canım Kıbrısın nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum hangi ilçesinde acaba ilçesi var mı onu da bilmiyorum
Bilge7- QBuse1123 doktorların biri mağusada birisi lefkoşadaydı en son şimdi hala duruyorlarmı bilmiyorum ben geçen sene kıbrısta yaşıyordum şuanki fiyatları bilemicem maalesef
tansugl37 Ben Lefkoşa yakın doğu hastanesi Reşat hocaya gidiyorum memnunum. Eşiniz asker ise indirimli oluyor Herşey tavsiye ederim
Hayselil Ben 2 doktora gittim Lefkoşa’da güneş Hanım yakın doğuda Burcu Hanım bir de Lefkoşa’da derya Hanımı önerdiler oraya gideceğim yüksek ihtimalle derya hanımla devam edeceğim
Maimom Baybygirl25 hayır henüz bulamadım. Devlet hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum sizin var mı önerebileceğiniz bir doktor 🥹