Sunshine48 Arkadaşlar çok kafam karıştı şimdi yenidoğan alt, üst, body , tulum kaç adet alınmalı 3-6 ay kaç adet aynı şekilde alınmalı doğumum Ocak sonu şubat ortası aralığında olacak asla anlayamadım yardımcı olabilir misiniz
Sazenin İlk etapta 10′ar adet alabilirsin 10 adet zıbın ( kış bebeği olduğu içi uzun kollu) 10 adet alt üst takım veya tulum Ay hesaplaması ise 0-3 ay 2-3 adet 3-6 ay ise 7-8 adet ebatta sıkıntı yaşamamanız açısından daha iyi olacaktır malum bebekler çok hızlı büyüyor ve kıyafetler yıkadıkça çekebiliyor Hastane çıkışı seti de bu on adet içine dahil edebilirsiniz 3 -4. Ayın sonunda bebeğinizin gelişimine göre tekrardan alışveriş yapabilirsiniz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌺
Sunshine48 Sazenin ay çok açıklayıcı olmuş gerçekten insan hevesle her gördüğünü almak istiyor ama doldurup sonrasında kalmasını istemiyorum o yüzden 3-6 ya kadar sordum sonrasında büyümesine göre alırım tekrar diye çok teşekkür ederim bir de şey soracağım bu fitilli tayt gibi altlar alt şeklinde sayabilir miyiz günlük kullanıma uygun mu bi kaç adet sipariş etmiştim cigit markasının hatta belki bilirsiniz
Sazenin Sunshine48 üzerine bluz alırsanız takımdan sayılabilir kalınlığına göre tabi. Yaşadığınız yer çok soğuk ise iki kat giydirmeniz gerekebilir inceyse. Ama zaten çocuğu ilk ayda genellikle örtüyle de kundak yapılıyor üşüyeceğini çok düşünmüyorum. Ki zaten sıcaklığı da 24 derece civarında tutuyor olursunuz. Soğuktan değil aşırı sıcaktan korkmak lazım 🙂
Sunshine48 Sazenin Muğla da yaşıyorum yetişkin olarak aşırı kalın kazak doğru düzgün giymiyorum kalınlıkları yeterlidir diye düşünüyorum dediğiniz givi çok ince gelirse altından külptlu çorap olabilir o zaman onları da sayayım içinde çok teşekkür ederim valla Allah razı olsun ❤️🙏
Sunshine48 Sazenin amin inşallah rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla versin sağlıkla kavuştursun inşallah ❤️🧿🙏