Mmltmmm vallahi ben devlet özel ayrımı yapılmasına pek olumlu bakan bir insan değilim önemli olan gerçekten sadece doktor hastaneyi de geçtim özele gidip tonlarca para verip suratınıza bakmayıp gönderen doktor da olabiliyor devlete gidip çok ilgilenen doktor da olabiliyor bu tamamen doktorla insanlıkla alakalı bir durum ben gebeliğinmin ilk başında devlete keseyi görmeye gıtmıstım, devletteki doktor o kadar iyiydi ki canımlı konuşuyor kızımla konuşuyor oturttuuyor kaldırıyor anlatıyor gerçekten dört dörtlük bir doktordu ve hala da herkese tavsiye ederim sonrasında medikal Park’a bir prof doktora gittim ve muayenesi de gerçekten pahalıydı bebeğim kalp atışını duyacağım doktor bana böyle yaptı kalp atışı var benim vaktim yok duymaya gerek yok zaten yaşadığını biliyoruz ulan hem Prosun hem para veriyorum ilgilensene benimle çok pişman olmuştum zaten devlete gitmediğime aslında ben devlet hastanesinin devam etmek istiyordum ama benim riskli durumum olduğu için yakından takip Serklaj ve Sürekli enfeksiyon tahlili vermem gerektiği için devlete gitmiyorum yoksa gerçekten devlet kötü bir hastane değil sadece sıra durumu oluyor devletteki doktor bana şey demişti randevu alamazsın ama Randevusuz gel hamile olduğun için öncelik tanırlar sana Yani devlet diye kötü bir yer değil özel diye de çok güzel bir yer değil tamamen doktorla rahatlıkla alakalı bir durum gebeliğin sorunsuz geçiyorsa devlete git hem maddi manevi rahat edersin en azından o hastaneye harcayacağın 80 90 bin TL’yi Sıfırdan dörtdörtlük bebeğinin eşyalarını dizersin ya da ben devlette doğuramam diyorsan ilk beşinci altıncı aya kadar devlete devam et sonrasında bir özele geçiş yap hem maddi olarak da külfete girmemiş olursun hem de özelde doğurmuş olursun benim arkadaşım öyle yaptı