Fatmanur12345 Kızlar sorum başlıkta yarın ikili test için gideceğim verirler mi bana en son 5 haftalıkken bebek bile yoktu boş kese resmi verildi sonrasında istediğimde de geçiştirdiler vermediler
myangelson Fatmanur12345 çoğu yer veriyor ama ben 2 tane devlete gidiyorum biri ilçe devlet biri üniversite hastanesi ikisinde de verilmiyor anca telefon ile çekebiliyoruz 🥲
Aslaninannesi_ Fatmanur12345 nasıl en son 5.hafta olur gittiğinizde vermiyorlar mı size kağıt ? İkili testte de veriyolar canım 6 tane falan
myangelson Fatmanur12345 şükür bize veriyorlar tabi üniversite hastanesinde sürekli doktor değişiyor bu gittiğimde izin verilir mi bilemiyorum da ilçe devlette doktor sağolsun durduruyor ekranı ben çekiyorum fotoğraf
myangelson Aslaninannesi_ her yerde verilmiyor. Cihaz bozuk kağıt yok vs denilerek bana da hiç verilmedi şu ana kadar 15 haftaligiz
Fatmanur12345 Aslaninannesi_ yarın ikili teste gideceğim evet en son 5 hafta da oda kesede bebek yoktu o zaman verdiler yarın 13+1 olucaz çok istiyorum bebeğimin olduğu ultrason resmi istediğimde vermiyorlar geçiştiriyor beni doktor
Aslaninannesi_ Fatmanur12345 anladım canım özellikle isteyin onları anı olarak saklarsınız . Ben her gittiğimde yiyecek listesi yanındada 3 ultrason resmi veriyor doktorum
Nurcikeles Fatmanur12345 13 haftana kadar hiç kontörle gitmedinmi nasıl vermediler ben 11+4 düm her gittiğimde ulturasyon veriyor özel yada devlet
myangelson Aslaninannesi_ 2 farklı hastaneye gidiyorum verilmiyor çoğunlukla devletlerde böyleymiş burada da çok gördüm verilmeyen 🥲