Cglglr Selam kızlar bugün kontrole gittim bebeğim tam 31 haftalık 1800 gram. Doktorum biraz önden gidiyor dedi. İlerleyen zamanlarda tekrar konuşuru kilosunu normal doğuma engel mi değil mi bakarız dedi. Benim size sorum şu kaç kg üstünü normal doğum yapmıyorlar biliyor musunuz ? Devlet hastanesine gidiyorum
Shylaaa Cglglr haftanızla uyumlu gayet. 30. Haftada 1750 gramdı benim normal dedi. Pazartesi 34. Haftada 2650 çıktı o da uyumlu çıktı. İleriden gidiyor dikkat et vs bir şey demedi. Ama boyumuz uzun onu her seferinde belirtiyor mesela
--sy Cglglr 32+6 haftalıkken 1900 grdı kızım, o kontrolümde doğarsa küvezde yatar demişti, 34+6yken kontrole gittim 2300 çıktı şu andan itibaren herhangi bi problem olmaz istediği zaman gelebilir pozisyonu da uygun normal doğuma dedi
Tictack Bende tam 31 haftalık gittim 1780 gramdı, önden gidiyor fakan demedi bana kilosu normal geldi bana. Acaba karın baş cevresi vs mi önde sizinkinin?
Cglglr Hiç öyle detay vermedi bana. Sadece kilosu önde dedi o kadar. Umarım normal doğum için problem olmaz. Çok istiyorum normal doğum olmasını
Tugbatan 8 gün önce yani 29+6 iken Devlet 1690 gr dedi aynı gün hatta 1 saat sonrası özele de gittim devlette bebeği göremedim hiç çünkü 1660 dedi ikiside biraz kilolu olabilir dedi ( zaten karın bölgesi ve bebekte kilonun karın bölgesinde olmasını bekleriz diye eklediler) . 2. Kızım şuan tam 30 haftalığım. İlk kızım tam 40. Haftasında 3750 devlette normal doğurdum ama 3500 üstü sezaryen demişti doktor ama sancım açılmam gayet iyiydi ve ben biraz daha denemek istiyorum deyip doğurmuştm (2018de)