MG1994 isimsizdir Aaa öyle mi sizin cinsiyet ne ? Rabbim Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
isimsizdir MG1994 geçen hafta özel bebek yerinde durmuyordu erkektir kesin dedi bu hafta gitcem inşallah net bilgi alırım doktor erkek dedi ama ben emin değilim gitcem bakım ne diyor
MG1994 isimsizdir evet bazen kordonla karıştırabiliyorlar banada doktorun biri erkek gibi ama acele etme kordonda olabilir dedi başka doktora gittim detaylı ultrasona girdim başka bi sebepten oda erkek dedi hayırlısı olsun
Eliffyamann Sazenin ayy benim son adet 20 Haziran’di 🤗🤗🤗 11 haftalikken kız dedi değişmedi çok şükür 🥰 bir tane de oğlum var 🥰
Selin93 Ben de 18+4 üm kızım olacak inşallah 🌸🥰 Ankara’da ayrıntılı ultrason için tanıdığınız doktor var mı?
Melmer SMB bende 21 deyim tetanoz yaptırdınız mı kızlar çok gerginim ya 2 gün önce tetanoz yaptırdım hareketler bi azaldı gibi tövbee çok gerginim
SMB Melmer evet ben de tetanoz oldum iki dozunu da Ağrılı sancılıydı özellikle 3 dört gün zor geçti Ateş halsizlik Kolumda ağrı
Eliffyamann Edamy yaa ne güzel 🥰 bende çok heyecanlıyım ilk gibi çünkü cinsiyeti gibi hamileligimde bambaşka oğlumunkiyle🤗