Starkmama21 HazelSeren ay be güzel hamşleliğimiz aynı gün resmen son regl tarihin 18 Haziran mı ?🤣cinsiyeti söyleyelim birbirimize 🌸
Tazeannecimm irem-16 irem-16 2 gün önce kontrolüm vardı orda söyledi Doktr 12 haftada kıza benziyor demişti ama bu sefer penisini gösterdi erkek dedi😃
Sazenin HazelSeren yaaa bende bugün 16+2 cumartesi günü randevumuz var daha bilmiyoruz cinsiyetini🫣 son adet tarihin nee benim 19 Haziran’dı yoksaa aynı mı 🥰
HazelSeren Sazenin benım 18 haziran aslında 9 haziran son adetim ama bebek geri dıye doktor 18 hazıran yaptı onunla eşit diye malum adetın birinci gunu tutmuyor hemen ya 😀
Eliffyamann Sazenin ayy benim son adet 20 Haziran’di 🤗🤗🤗 11 haftalikken kız dedi değişmedi çok şükür 🥰 bir tane de oğlum var 🥰
Sazenin Starkmama21 benim de 19 az farkla aynı zamanlar 🥰 nasıl gidiyor hamileliğiniz cinsiyeti belli mi
MG1994 isimsizdir Aaa öyle mi sizin cinsiyet ne ? Rabbim Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Esraern03 16+0 benimde bir oğlum olacak inşallah bugün öğrendık 169 gram dedı bakalım sağlıcakla gelsinler 🥰
Emine1540 Bize 13 haftalıkken kız gibi ama teğet edelim denildi. Teğet etmeye gittiğimizde kızımızın sadece omurgasını seyrettik nazlı bir kız geliyor galiba🌸😍🥹şu an 14.5 iz üç hafta sonra kontrolde netleşicek inşallah♥️