anonim001 Kur 5 günün varsa artar canım, 1 gün kala bile negatiften pozitife dönüyor, eğer cok acil değilse bekle bence
Hka_hilal Kur valla neredeyse hamileliğimin başından beri antibiyotik kullanıyorum. Kadın doğum doktoruna sor bence yani antibiyotiğin hangi çeşidini kullanabileceğin konusunda yönledirir. Diğer türlü vücutta enfeksiyon olması daha büyük sıkıntı.
KurabiyeninAnnesi123 Kur sonuca göre yok ama burda sonradan yükselen cok var 2.kez kanı tekrarlayip kesinleştirin isterseniz 2 3 den yükselen cok hamile var yok derim pozitif cikar antibiyotik riske sokar kimse vebale girmesin
anonim001 Kur canım antibiyotik kullanıp hamile olanları cok gördüm, bende bu ay yumurtlamadan beridir aferin soguk algınlıgı ilacı içtim düne kadar mecbur kaldım rahatsızdım gebelik oluşursa bile kana geçmediği için bişi olmazmış Rabbim büyük
Kur anonim001 hemşire de öyle dedi ama doktor gebelik şüphen varsa kullanma dedi bir kere de düşük oldu ya vicdanen nasıl dayanırım biryandan ağrıdan ölüyorum daha fazla dayanamazsam içicem 😞
anonim001 Kur kuzum cok ağrın varsa 2-3 gün falan kullan daha adetine cok var Allahın izniyle bişi olmaz
Hka_hilal Kur ben çok kullandım. Şuan idrar yolu enfeksiyonu için piyethoseptyl, monural kullandım. Ondan önce aksef sulcid duocid kullandım. Daha öncesinde de augmentin kullandım. Azro ve hastanede damardan da novacef kullandım.
Kur Hka_hilal banada augmentin verdi canım bunu kullanırken hamile miydin bişey olmadı dimi? Ben hamile değilim biliyorum aslında ama bir umut işte
Hka_hilal Kur evet düşük riskim vardı 11 haftalıktım enfeksiyonum vardı hem üst solunum yolu hem de idrar yolu enfeksiyonu vardı. Doktor bunu verdi 7 gün kullandım.