Asya140820 İkinci gebelikde daha erken derler ama ara ara hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum sizde durumlar nasıl acaba
2cocukluana_ Asya140820 birde gün içinde benim genelde sol tarafıma top gibi kasılıyor hissediyorum elime geliyor resmen sizin de oluyor mu
Brgmde Asya140820 ya evet ya bende kaçgndğr kahvaltıdan sonra ve akswm yemeğinden sonra hissediyordm bugün hiç hissetmedim
Brgmde Asya140820 canım sendemi mesela 3 gün üst üste hissedip 2 gün hissetmediğin oluyor bende öyle oldu biraz tedirgin oldum🫶🏻
2cocukluana_ 18+2 haftaligim ben de :) böyle karnımda bazen pıtırtılar bağırsak hareketleri gibi küçük küçük bişeyler hissediyorum benim de 2.gebeligim ilkinde 19da net hissetmiştim ama bunda belli belirsiz herzaman da hissetmiyorum ayni şekilde
Brgmde 2cocukluana_ nasıl mesela. 2-3 gün üst üste hissettim ama dün ve bugün hiç öyle hissedemedim bu şekildemi acaba 🥰
Lagertha46 2cocukluana_ 28 e kadar böyle bende 22 haftayım beyfendi kafasına göre takılıyo şuan alan geniş ya
Asya140820 Aynen bende öyle hissediyorum sol tarafımda sertlik oluyor bazen var bazen yok gibi insan bi korkuyor ister istemez ikinci olunca demek daha çok endişe ediyor insan çok başka duygular gerçekten
Asya140820 Benimkide erkek bu sene kimi duyduysam erkek gerçekten Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı kolaylıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah hepimize
2cocukluana_ Brgmde Evet evet aynı şekilde bazen uzanırken kipirtilar hissediyorum bazen hiç yok 19da net hissediceme eminim ama :))
1Demett ufak ufak birseyler hissediyordum o zamanlar pıt pıt pıt suan 24 haftalık bariz hissediyorum ☺️
Brgmde 2cocukluana_ evet gün gün mesela 3 gün yatınca hissettim sırt üstğ. dün yatsamdw hiç hissedemedim 🥰değişiyor demekki pozisyonu.
2cocukluana_ Brgmde tabiki değişiyor bir de gün içinde koşturmali geçince zaten vücudu dinlemek akla gelmiyor belki o hareket ediyor ama biz tam dinlenmedigimiz için hissetmiyoruz onu çikolata yiyip sırt üstü uzanın bakalım neler olacak ☺️
Asya140820 Aynen öyle yorgun olduğum zamanlar hiç hissetmiyorum ama misafirikte veya anneme gidiyim iş yapmayım o zaman hissediyorum
Elfelf475 Asya140820 ben 16 da başladım düzensiz hareketlerdi. 18 den beri çok düzenli hissediyorum. Ama tabi 3 4 saat ses çıkmadığı oluyor.