Bilenler bilir doguramiyorum diye burada geziyordum geçen hafta salı günü kontrolüm vardı bir gün önce pazartesi günü bütün evi baştan aşağı temizledim yemeklerini yaptım camlarını sildim gece yatmadan duş alıp yattım salı günü kızımı hazırlayıp kaynanama bıraktım kaynanama gidene kadar yürüdüm arası 30 dakikalık bir mesafe yürüyerek kızımı bırakıp hastaneye geçtim doktor kontrolüm u yaptı hocam artık ben doğurmak istiyorum bana suni sancı ile başlatın demeye başladım çünkü bebeğin suyu biraz fazlaydı doktorda bir Altan muane edelim yumuşama yada açıklık varsa tamam dedi alttan muane etti ben şok 5 cm acikligim var nts çektir gel dedi gittim nts çektirdim sancimda çıktı yatış verdi yanıma hiç birsey almadigim için geri eve gelip çantaları aldım duşa felan girdim geri hastaneye gittiğimde acikligim 7 cm olmuştu bile ama şu fazla olduğu için bebek kanalda değildi bir serum takip suyumu patlattılar kontrolü şekilde o serum sayesinde bebeğim kanala yerleşti ve ben toplamda 20 dakika içinde bebeğimi kucağıma aldım Rabbım her isteyene nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın