Hatice_00000006 Kızlar eşimle bazen hani ona da danışıyorum bi kaç tane isim önerin popüler ve kimsenin bilmediği bisey olsun kura cekicem 30 haftalık oldum daha isim bulamadım
9Busra9 Hatice_00000006 ben Aren istiyordum eşim sonrasında normal bi isim olsun dediği içni kerim ya da ömer i düşünür olduk sana da fikir olsun😬
Merve-metin Hatice_00000006 Yiğit,Furkan,Cihangir,Alparslan,Aras,Barlas,Efe, Zeyd biz bunlar arasında çok gittik geldik Barlas koymaya karar verdik sana da fikir olsun canım 🩵
Hatice_00000006 Sazenin evet bunlari da kağıda yazaym aklımda kalçana kağıtta kalsin😂 teşekkür ederim yorumun için ❤️
Bebekonunannesi Ben kutay ismini çok beğeniyorum bir de ilkay eşim de henüz karar vermedi ama ben koyucam dediği için onu bekliyorum.
Hatice_00000006 Bebekonunannesi ya evet eşimde ben koyayim dedi ama örnek olsun diye isim istiyorum onericem gidişte saçma sapan isim koymasin diye amacım 😂😂😂 sağlıkla gelsinler ponçikler
Bebekonunannesi Hatice_00000006 amin inşallah siz listenizi yapın da son dakika şokları yaşamayın hahahah