Roonniee Bugün ultrason için gittim regl tarihime göre 9+3 doktorumun dediği 8+5 ama bebeğimin boyu 3 cm bu boyutta bi bebek normalde 10. Haftaya girmiş oluyor anlamadım ben ya
Merve-metin Roonniee neye göre 10.haftaya girdiğini düşündün canım o bebeğin gelişimiyle birazda anne babanın genetiğiyle ilgili sen her zaman sat tarihini baz alacaksın ultrasonda 1-2 hafta önde veya geride olması normal doktorlara göre
Roonniee Merve-metin sat tarihini baz alınca zaten 10. Hafta içinde gözüküyo ama doktor 9 hafta diyor ama boyutuna göre sat tarihimle uyumlu
Merve-metin Roonniee tamam o zaman canım sat tarihini baz al sen her zaman 2 haftaya kadar önde yada geriden gelmesi normal karşılıyor doktorlar bebek büyüdükçe zaten haftasını yakalıyor
Roonniee Merve-metin işte bana saçma gelen 3cmlik bebeğin hala 8+5 olmasıydı boyuna göre hafta az çıkıyo
Aslaninannesi_ Roonniee canım bebeğin kafa ve poposundan ölçüm yapıyor ultrasonda yazam neyse odur zaten haftan ilerledikçe o açığı tamamlayacak son adet haftanı yakalayacak bebek