Aytan Arkadaşlar bu akşam eve dönerken üzerime 3 tane köpek saldırdı.havlayarak koşmaya başladılar.ben de mecburen koşmak istedim ama düştüm.korkudan ayaklarım dolaştı resmen.ben düşünce çekip gitti köpekler de.ödüm koptu .hemen hastaneye gittik kalp atışlarını dinledik bebeğimin ama ultrason için yarın gideceğim.bir şey olmamıştır umarım.🙏
Esrefiblue Aytan geçmiş olsun canım hastaneye gitmişken alttan muayene de olsaydın açılma olup olmadığına bakılırdı hem bebeğini de görmüş olurdun ultrasonda inşallah bir şey olmamıştır..
Srfn11 Aytan Ahhh kuzummmmmmm🥺😫 bende cok korkarim kopekten yaaa telasini korkunu o kdr hissettimki.. Kanaman fln olmadi dmi ztn kalp atisini duymussun bsyin yoktur korkma bende temizlik yaparken dusmustum bsycik olmadi 🙏🏻🧿
Aytan Ozderr çok teşekkür ederim Esrefiblue yakın diye devlet hastanesine gittim .ultrason yokmus öyle dediler .pazartesi gel dedi.kendi doktoruma gideceğim yarın
Aytan Srfn11 yok canım kanamam olmadı.3 ü birden üzerime koşmaya başlayınca aklım çıktı.ne yapacapımı da bilemedim .kalp atışını duyunca içim biraz rahatladı ama yarın da ultrasonda görürsem daha iyi olacak 🥺
Aytan Bi de el bileğim çok ağrıyo.sağ bacağım komple sıyrılmış.olayın şokuyla önce acı hissetmedim tek düşündüğüm bebeğimdi.ağrıları yeni yeni hissetmeye başladım.bebeğime bişey olmasın da bunlar geçer nasılsa
Aytan Srfn11 kanama yok . Sakınan göze çöp batar derler ya öyle oluyor heralde.çok teşekkür ederim desteğin için.☺️
Aytan Esrefiblue evet canım sabah gittim .bebeğim iyi çok şükür ama benim el bileğim çatlamış 2 ay alçıda kalacak 🙁
busraemrah Canim bende dustum gecen gafta ama karnimi korudum dengem bozuldu ayagim sisti bebegimde bi sıkıntı yok ama kan ve su gelmiyosa sikinti yoktur benim doktorum bana bunlari sordu cunku