Sevgiiss Kızlar bugün mü pik oldu yarın mı olacak acaba dün eşim yoktu bugünde yok yarın gece gelecek 10 da anca birliktelik olur sizce durum ne
Esinnur63 Sevgiiss pik canm bende takip ediyordum böyle doktor takibiydi bana 3 gün devam ediceğini söylemişti ve bu süreçte eşimde bende sürekli bal kaymak ceviz fıstık gibi şeyler tükettik ayrı birde beraberlikten sonra bel boşluğunun altına yüksek birşeyler koy yastık gibi hatta ayaklarınıda yüksek tutsan daha iyi olur
Princess_momm Evet ovulasyon gününüz 3 gün değerlendirin. Erek bebek spermleri kısa yaşıyor ama kız bebek spermleri 3 gün o yüzden bu hafta tamamen olursa daha iyi olur, ilişki öncesi yada sonrası yumurtalıklarınıza hafif masaj yapın çok bastırmadın
Princess_momm Sevgiiss olsun birşey olmaz ovulsyon zaten iki günde biten birşey diyil bir hafta devam ediyor, siz o gelene kadar yürüyüş yapın yumurtalıklarınıza çok hafif masaj yapın bunlar daha iyi sonuç almanızı sağlıyo denedim kendim ordan biliyorum senede bir hamile kalıyodum masaj yaptım o ay hamile kaldım ikinciye
Esinnur63 Sevgiiss yok canm olmaz inş yarın ve öbürgünü iyi değerlendir inş Allah size hayırlı evlatlar nasip eder