Huzurluve Tulayy1 @Kara22 arkadaşımız bu şekilde yapıldığı söyledi o açıklarsa eğer ben de öğrenmiş olurum. Sadece fiyat tariflerini araştırdım
Kara22 Tulayy1 anlamayacak ne var ki söyledim işte devlet hastanesinde ücretli vezneye gidiyorsunuz doktorun verdiği kan testi listesini veznedeki kişiye veriyorsunuz kimlikle birlikte girisinizi yapıyor kan barkodunu da size veriyor laboratuvara iniyorsunuz @Huzurluve
Huzurluve Kara22 teşekkürler anladığım gibiymis fiyatlarda dediğim gibi bakılıyor Benim için çok verimli bı bilgi oldu mutlaka bir gün işimize yarayacaktır.
Kara22 Huzurluve 🥰🥰🥰 sevindim yardımcı olduğuma ben doğru anlattım zaten hastaneye ücretli vezneye gidiyorsun bu tahlilleri yaptırcam diyosunuz sonra kan veriyorsunuz yani kısa ve öz
Tulayy1 Kara22 ücretli vezne dediğiniz için tam anlayamadım k.bkmayn bizim buradaki hastanede vezneyi geçtim danismada bile oturup doğru dzgn yonlendiren kimseler yok da ondan sasrdm
Kara22 Tulayy1 vezne genelde sigortasız kişilere ve dışardan gelen hastalara bakıyor giriş katta oluyor hep yazıyor zaten vezne diye