Ayal80 hayalmasal 13. Günü t çizgisi daha koyu pik olmuş 14. Günü de aynı koyulukta yumurtlama devam ediyor benim anladığım kadarıyla dünü degerlendirmediyseniz bugünü değerlendirin siliklesince çatlamış demek
Merve-metin hayalmasal canım 13.ve 14.günü koyu daha yumurtlama devam ediyor sen bugün havuç ye yarına çatlamış olur
hayalmasal Ayal80 çatlama günü sadece değerlendirmeyi düşünüyorum yarın ozaman çatlama olur bugün çatlama oluşmamış değilmi hafif düne göre açıktı rengi
Ayal80 hayalmasal buna bir şey diyemem belki de akşam çatlar yada yarın teste devam edeceksiniz silikleşince çatlama kabul ediliyor
hayalmasal Merve-metin geçen ayda son silikleşme günü denedim geç kalmış olmalıyımki hamilelik oluşmadı bu akşam saat 8den önce yapsam testi silikse değerlendirimi sence
Merve-metin hayalmasal tekrar yap canım 8den önce mutlaka yap ama silikleşme olursa değerlendir es geçme ama yine aynı koyulukta çıkarsa eğer yarın silikleşir aslında yumurtlama günü ve çatlama günü değerlendirsen çok daha yüksek olur tutma ihtimali
hayalmasal Merve-metin dün değerlendirdim bugünde değerlendireceğim nasip inşlah hayırsıyıla gönlümdeki olur 🙏🏻
Merve-metin hayalmasal silikleşmiş gözüküyor canım sen adet bitimi neden başlamıyorsun teste canım belki erken yumurtlama da olabilir onu da kaçırıyor olabilirsin
hayalmasal Merve-metin olabilir bir arkadaş 10.gün başla demişti oyuzden öyle devam ettim ikinci ayım ovulasyonda
hayalmasal Beyza0396 aynen dünü değerlendirdim bugünüme değerlendirecektim eşim yok bugün bakalım 10 15 gün sonra belli olur inşlah tutmuştur
Merve-metin hayalmasal yok canım adet biter bitmez temizlendikten hemen ertesi günü başlaman gerekiyor test yapmaya ki günü kaçırmamak için
Beyza0396 hayalmasal 1 gün değerlendir 1 gün dinlen şeklinde zaten olması gerekiyo ben öyle tutturdum zaten merak etme sperm 48saat canlı kalıyo