Benimminikim Bugün 12+5 ikili tarama için gittim kesin olmamakla birlikte erkek gibi dedi bak diyerek pipi gösterdi ama net değil diyor çok kız istiyordum çünkü ikiz oğluşlarımm vaaarrr nasıl 3 erkekle hayat
gzm_42 Benimminikim benimde 1 tane oğlum var şuan 34+2 haftalığız ikizlerimle bunlarda erkek çok merak ediyorum 3 erkekle hayatı 😂😂 tabi önemli olan sağlıklı olmaları ilk başta
Minnosaannee Benimminikim hayırlı olsun sağlıkla gelsin yavrunuz 🥰 3 erkek anası olarak ben varım. Tabi ki zor ama güzel diyeyim şimdilik 😅🤷♀️
48lipastelboya Benimminikim benim de iki oğlum vardı şimdi 36 haftalık hamileyim o da erkek zaten bidaha da düşünmüyor ve istemiyorum Sağlık olsun ne diyelim 😂😂😂
Bergamot Benimminikim benim de oğlum var ve dr ikinciyi de erkeğe benzetti. Kız olmasını çokk istiyorduk eşimle. Bir eve o kadar erkek fazla anaların canı mı çıksın illa 😂🤭
Benimminikim gzm_42 Allah kolaylığını versin inşallah sağlıklı bı şekilde kavuşuruz inşallah bende meraktayımm
gzm_42 Benimminikim amin Allah hepimize kolaylık versin oğlum çok hiperaktif bir çocuk hiç durmaz yerinde bu ikisi nasıl olacak bilmiyorum korku heyecan hepsi var 😂
Benimminikim Minnosaannee Allah kolaylık versin inşallah her şey çok güzel olur bebekken sanki kız kıyafeti alıp giydirecek gibiyim 😂
Benimminikim 48lipastelboya bizim de kaderimiz buymuş sanırım rabbim evlatlarımızla sınamasın sağlıkla gelsinler
48lipastelboya Benimminikim Tabiki başta sağlık oturup sa yine erkek oluyor dite hiç üzülmedim yani nasip dedim ☺️☺️☺️