Beyazmelekkk Kızlar tam net konuşamadı ama kız gibi ama yanılma ihtimali her zaman var dedi . Net bisey şu diyemedi . Videodan ekran resmi aldım bacak arasını
Gokturkmom_ Beyazmelekkk Bana devlet hastanesinde 14.haftada net erkek dendi ve değişmedi, kızlarda yanılma payı daha yüksek oluyor genelde 🙇🏻♀️🐥
Beyazmelekkk teacherandmom_ 15+3 de devlet kız dedi aynı gün özeldeki dr um erkek dedi . Fetal DNA ile erkek olduğu kesinleşti zaten
teacherandmom_ Beyazmelekkk Ben de 15+5 im devlet bugğn kız dedi ama 10 gün önce özelde erkek demişlerdi
Nisa51 banada 15 haftada doktor pozisyon yakalamiyom kiz gibu dedi ama video da bu görüntüler var acaba kizmi erkek mi
Beyazmelekkk teacherandmom_ devlete bakarken aynı bu şekilde kız dedi banada aynı gün öğleden sonra ozeldeki dr um ne kızı erkek bebek dedi . Fetal DNA yaptırdık ve erkek çıktı . Bence özele birdaha gidin
teacherandmom_ Beyazmelekkk Şimdi özeldeki doktoruma geldim baktı yüzde 99 erkek dedi. 16 haftalıksın zaten değişmez artık dedi. Devletin makinelerine asla güvenmiyorum artık sizde de ay ısı olmuş baksanıza