38+2 haftalık oldum kızlar . Doktor haftaya alalım dedi 1 Ekim’de olsun diye karar verdik. Ama ben bi kararsızım hep doğumun kendi başlamasını beklemeyi istiyordum öyle konuşmuştuk baştan beri. Ama bebek dönmemiş. doktor gerek yok beklemeye diyor. Doğum başlarsa sezaryen olacağım için aç olmam gerekirmiş tok olursam doğum başladığı sırada açılmam falan çok olur bebek ayağını kanala koyarsa seni uyutmadım sezaryene almam gerekir ama tok olduğun için kusarak geçirirsin ameliyatı bebekle ilgilenemezsin vs dedi. Açıklık olmazsa bekleriz dedi ama tabi garantisi yok hiçbir şeyin. Tek sorun aç tok olma konusu oldu şu an. Napıyım kızlar sırf açlık tokluk riski için doğumu biz kendimiz mi başlatalım yoksa o riski de alıp bebek istediği zaman kendisi mi gelmeli? Siz olsanız ne yapardınız. Ben Sezaryen olsam bile doğumun doğal olarak başlamasını istiyorum açıkçası ama bilemedim kafam çok karıştı. Son 6 gün ve ben bu son günleri bu stresle de geçirmek istemiyorum napcam bilemedim. Anlatabildim mi onu da bilmiyorum 🙄