CheriBlossom Tugba9106 37+3 olduk bugün kontrolümüz vardı bikaç gündür karnım çok sık kasılmaya başladı dün itibariylede kanala girdi sanırım çünki dün sabah vajinamda aşırırı derecede baskı vardı her zaman olan ağrılarıma ek olarak doktorda bugün muayenede kasılmalarımdan tam göremedi sanırım ama başı kanalda gibi duruyor dedi her an doğurcak gibi hissediyorum ama nstde sancı çıkmıyor🥹
Tugba9106 CheriBlossom normal doğum mu olacak. O kasılmalar vs. Bende de var 33 oldum aşiri baskı yapiyor ağrısı çok oluyo .Neyse Yolun sonuna doğru geldik Bakalım Elhamdülillah Sağ salim kurtulalım da 🤲🤲🤲
Tugba9106 Burcu-2634 amin Tansiyon Gebelik Döneminde daha çok tehlikeli Rabbim şifalar versin Sağ salim Kucağinjza Almayi nasip etsn Inşallah .
CheriBlossom Tugba9106 evet bi aksilik çıkmazsa normal doğum olucak doktorda artık her an gelebilir nstde sancı normal görünüyor ama nişanın gelir suyun gelir yada bi gün bi akşam sancın başlayabilir dedi haftaya kadar doğurmazsan haftaya kontrole gel dedi🥹😅 ekimde beklerken bi anda eylül bitmeden bile gelebilir bakalım hayırlısıyla ne zaman gelmek isterse Allah sağlıklı su gibi doğumlar nasip etsin hepimize🙏🏼🙏🏼☺️
Elifnurkaya 38+1 olduk 🙈 Yarın doktor kontrolümüz var herşey olması gerektiği gibi giderse normal doğum istiyorum inşallah 🥰🌸 Gece uykusuzlukları, sık tuvaletler , ara ara giren bel ağrısı ve kasık ağrılarını saymazsak her şey yolunda 🙏🏻
Ebrar1309 37+2 yarın kontrolümüz var. Son kontrolde bebişin kafası büyük 37-38 de suni ile alalım 40 ı beklersek normal doğum çok zor olur demişti.. muhtemelen yarın haftaiçine gün verecek🥲 aynı durumda olan var mıığ
misscenger 34+2 yiz biz de 🥹 bugün tam göbek deliğimin hizasında sağ tarafımda aşırı acı hissettim. Neden olur bilen var mı acaba? 38 de sezeryan olacağım o zamana kadar bir aksilik olmazsa 🙏🏻
misscenger Tugba9106 doğum için gün 2 hafta öncesinde aliniyormus sezeryan ise. Yani medipolde doktorum öyle dedi. Heryerin farklıdır belki
Ecrin2016 Kızlar benimde 36haftalik 2hafta önce kontrole gittim çocuk ters makat gelişli dedi diğer iki doğumum normaldi bunuda doktor dönmezse sezeryan günü veririm dedi sizce daha döner mi hâlâ başı yukarda dönmedi yada bu gittiğimde sizce gün verir mi
merve_89 35+4 um farklı okullarda okuyan 2 çocuğum var onları okula almaya gidiyorum izine ayrıldım derken daha çok yoruluyorum vajinama çok baskı yapıyor.9 yaşında bir oğlum var oğlum çok ses yapmayın bu evde yakın zamanda bir bebek uyumaya calisick dedim bana verdiği cevab sende yapmasaydin o zaman😨hiçbirşey diyemedim o an fazla hassaslastim ve ağlamaya başlayınca üzüldü oda.Plansiz gebelik spiral+ geri çekilme sonucu gebe kaldım.
Deryadgm Tugba9106 bugün 34+1 kontrolüm var ikinci gebeliğim ilki sezaryen olduğu için buda sezaryen ekim sonu olcak bende günleri sayıp duruyorum çok ağırlaştım zorlanıyorum her yanım ağrıyor.bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüledim hastame çantası hazırlancak ev temizlencek hayırlısıyla sağlıkla bizlerde kucağımıza alsaydık,bi rahatlasaydık☺️
Lky0- Burcu-2634 bende yarın 36 . Haftaya giriyorum doktorum 32. Haftada normal pozisyona girmiş çoçuk dedi . Heran dönecekmiş hissi var bende Ne dedi doktorunuz size , gün alabildiniz mi ? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌼
Burcu-2634 Lky0- dün randevuya diye gittim 2. Kez hastaneye yatırdı yüksek tansiyondan bugünde taburcu oldum haftaya Perşembe kontrole gidicem sonra galiba yatıracak gene hastaneye 10 Ekim’de yani 38. Haftada doğuma alıcak gibi bakalım
Svllkccc Tugba9106 34+5 dün kontrolümüz vardı herşey yolunda dedi 2 hafta tekrar gidicem kontrole şuan normal doğum olarak gidiyor bakalım 2 hafta sonra ne dicek benimde ara ara karın ağrım oluyor nst güzel çıkıyor sancı vs yok hastane çantası hazır ufak tefek şeyler kaldı hayırlısıyla inşallah 🙏
serapmusta Tugba9106 37+2 yiz bugün. Dün kontrolümüz vardı 3300 gr olmuş ve bir haftada 400 gr almış görünüyor bebeğim. Normal mi diye sordum illaki oynayabilir ama tam ölçüm yapıyorum dedi haftaya bi bu kadar daha kilo almış olursa 39 a sezaryen günü verecek. İlk doğumum normaldi ama kilosu fazla olursa normal doğumu kaldıramazsın çok dikişin olur dedi. Hiçbir sorun görünmediği için de 39 da sezaryenle alırız dedi. Kilodan dolayı sezaryene döneniniz oldu mu?
Htccndn 35+6 yarın 36 haftalık oluyoruz ☺️ benimki normal doğum olucak bebeğim baş aşağı geliş bende normal doğum istiyorum zaten yavaş yavaş sancılar başlıyor sanki 😒 bel ağrısı kasık ağrısı rahime baskı korkmaya başlıyorum artık uygulamaya göre tahmini doğum 26 ekim gösteriyor tabi oğlum ne zaman gelmek isterse ☺️