Diamondstallion Gördüğüm bildiğim herkesin sabah bulantısı olurken ben akşam mahvoluyorum arkadaşlar. Normal mi bu durum 😂
nununundunyasi Diamondstallion hormonların aktivite oranı sabah saatlerinde daha yüksek olsa da gebelikte her şey çılgınca ve olağan dışı olabiliyor buna hormonların salgılanma saati de dahil 😂
Diamondstallion nununundunyasi Gerçekten çok tuhaf geliyor. Sabah enerjik ve açım ama akşam resmen kendimden geçiyorum 😂
rozamomy Diamondstallion benim de bulantilarim akşam oluyodu canimm normaldir. 18.haftadayim hala akşamları daha kötü oluyorum gün içine göre
nununundunyasi Diamondstallion hepsinin geçici ve normal olduğunu kabullenirsek biraz daha çekilir kılınıyor bu süreç :)
-serpil25 Bende aynı durumdayım sabahları gayet iyiyim arada bi bulantı oluyo anlık ama akşamları bi başlıyo uykumda bile bulanıyo resmen kusmasam bile hep bi bulantı var
Diamondstallion rozamomy Allah yardımcımız olsun. Dün ilk kez bulantı ilacı aldım da biraz rahatladım şükür
Dlntkesn Diamondstallion benim çok sürmedi 12. Haftaya kadar sürdü geçti oda çok şiddetli olmadı zaten