Mrvsmt2502 Feroo hiç o taraflara gitmiyorum pek hep merkeze gidip gelirim en son 8 10 sene önce çıkmışımdır bosna tarafına 😃
Pptyaa Feroo evet öyle nasipte varsa oluyor. İnşallah benim de olur bende avakada mız ceviz fln yiyorum uzaniyorum bakalım hayırlısı olsun 🤲
anka01 Feroo 4. Transferim bugun 4. Günüm dua edin bende hayırlısıyla böyle güzel haberler alalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 isteyen herkese nasip olsun inşallah 🙏🏻 kaçıncı günde belirtilerin oldu peki
Feroo anka01 inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin canım müjdeli haberler alırsın. Benim 1 hafta sonra göğüslerimde sızı olmaya başladı ara ara da kasıklarıma ağrı oldu.
anka01 Feroo çok özür dileyerek soruyorum ilişkiye devam ettiniz mi acaba ben 4 transferin 4ünde de devam etmedim tutmama sebebe olabilir mi acaba diye düşünüyorum yanlış mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum o yüzden sordum cok özür dilerim
Papatyam2608 Ya ne güzel maşallah tutmuş bende cumartesi olacam ikinci denemem benim de inşşşah tutar maddi manevi çok zor süreç transferde nelere dikkat etdiniz neler yaptınız acaba
Feroo Papatyam2608 evet gerçekten zor süreç rabbim bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun Ben 3-4 gün yattım sadece tuvalet ihtiyacım için kalktım sonrasında yavaş yavaş evin içinde yürüdüm kabız olmamaya çalıştım yediklerime dikkat ettim ve çok dua ettim sebebini işliyoruz gerisi takdir ilahi
Sinerjik Feroo canim tebrik ederim tutmus🙌🏻🤲🏻. Baska bir konusmada konusmustuk cok kisa. Tup bebek surecine nasil hazirlandin? Merak ediyorum 3.sefermis sanırım. Ayrica bir sey yaptin mi?
Feroo Sinerjik 4 ay sürdü benim bu tedavim ayrıca bişey yapmadım valla canım akışına bıraktım kontrollerime gittim geldim 13 Eylül’de transfer oldum dünde öğrendim ☺️