Rumuz36 Merhaba hareketleri hissetmek için illa dokunmak mı lazım ben bir şey hissedemiyorum o yüzden sormak istedim 🤚
Bensuy Rumuz36 21+3 hala hissetmiyorum karnimda bir seyler oluyor ama bebek degil cunku bebek olunca anlarsiniz diyorlar tedirginim ama bekliyorum bakalim 😔
Merve-metin Rumuz36 17.haftada hissetim balık kayıyor gibiydi emin olamadım uzanıp elimi karnıma koyduğumda da bi kere oldu bağırsak hareketi sandım yine emin olamadım ama aynı hareket her gün olmaya başlayınca bebek hareketi olduğunu anladım şuan 18+6 pıt pıt hareket ettiğini hissediyorum
Evrimnbe Rumuz36 18.haftadan sonra hissettim karnımın üstüne kumanda koyuyorum nefesimi tutup hareketlerine bakıyorum kumanda titriyor veya sallanıyor 😂 şuan 19+4 deyim artık net olarak pıt diye tekmelerini de hissediyorum ama dışardan elini koyan hissedemiyor içerden daha dışarıya hissedilecek kadar güçlü değil
rozamomy Ben de 18.haftadayim ve karnımda gaz hareketleri var gibi hareketler var bi kaç gündür, bebek hareketi diyolar buna. Belli zaten geçmiyo çünkü hep oluyo 🥲🥹
zge13 Rumuz36 birincide de ikinci dede net olarak 20-21 derdim hissettiğimde. Arkadaşım 14 te falan hissettim gel dökün falan yapıyordu atış var diyordu ben o seğermeyi dahi hissetmedim mesela o hep hissetmiş ben gülüyodum tabi o anlatırken inan valla diyodu ama bence hissetmek istediği içindi
Aylaa123 zge13 ilk bebeğim 16 da hissetmeye başladım 18 19 da tekmesi dışardan bile görünüyordu herkes bir değil hissediliyor daha öncesinde hissedende var plesanta öndeyse bebek hareket etsede hissetmiyorsunuz ama arkadaysa ve karın bölgenizde yağlanma yoksa çok rahat hissediliyor
zge13 Aylaa123 hmmm plesenta durumunu hiç düşünmedim zaten aralık olarak ilk hareketler başlamgıvı 16 hafta görünüyor
Aylaa123 zge13 normalde genelleme yapılarak 20 24 haftalar deniyor ama öncesinde de hissediliyor siz arkadasınız için hissetmek istediği için öyle söylüyordu demişsiniz ben ona istinaden söyledim
ysmnn19 Rumuz36 benim ilk gebeliğim 20. Haftaya girdim sayılır henüz hissetmedim sanırm 😅ilk bebekte 20 ve 24. Haftalar arasında hissediliyor diye biliyorum
zge13 Aylaa123 yok bir sıralama takvimine baktım 16-20 arasında mı ne diyordu ama illa bir yerde farklıpık vardır
Almira_ Rumuz36 dokunarak 18. Haftamda hissettm. Herkes çok erken ilk gebelikte hissedemezsin dedi ama hissediyordm. Karnımda dokunmadan da 20. Haftamda hissettim. Kızım biraz hareketli bı bebiş ondan olabilir
aslaninannesi7 Rumuz36 17. Haftada seyirme şeklinde başladı, şuan 21 haftalık iyice netleşti bazen elimi koyunca da hissediyorum. Ama düzenli değil. Düzenli olması için 24. Haftaları beklemek lazım dedi doktorum.