Ceydanatishka bole seyler kafaniza sokmayin allah askina bole seyler dusunup durmayin biraz sikin disinizi agrilariniz olsun can tasiyosunuz sizden bir parca var ondan dhami kiymetli iki uc agri onlara bi sekilde cozum vardir illaki doktorlar ne gune duruyor bi sorun danisin bole dusunmeyin ama ben he derdim ne zmn dogcak nasil bi bebek kime benzicek mide yanmalarindan maff olmustum artik yeter dogsun diyodum merak ediyorum acaba cokmu saçı var diyodum bu ne yanmalar bole diyodum demez olaydimmmm ben 35 haftalik erken dogum yaptim 15 gun kuvezde kaldi oglum ne yuzunu gordum ne kokusunu duydum her gorus gununde heryeri delik desik hortumlara bagliydi burnu yara olmustu yavrumun evde surekli goguslerim akardi yavrum acikmis ben bu evde napiyorum derdim oturur aglardim psikolojim bozuldu resmen sen dogurup o hastaneden bos elle cikmak nedir biliyomusun bence bilme arkadasim rabbim kimseye erken dogum yasatmasin yani gercekten ben cok etkilendim kusura bakma bole kızar gibi yorumda bulundum haddim degil ama inan hic kolay degil o erken gelsin denen sey simdi kara kara dusunuyrm dua ediyorum nolur bu zamaninda dogsun diye