Sazenin tatlibebegim_ antibiyotik kullanımı için lütfen doktorunuza danışınız. Emzirme döneminde hele çok daha dikkatli olmakta fayda var.
Aeell tatlibebegim_ ben hamileyim kullandım 3 gebelıgımde de kullandım emzırırkende kullandım doktor ıc 3 saat sonra emzır demıstı doktora yd eczacıya danısın yda en yakın sağlık ocağına
Cosimaniehaus tatlibebegim_ doktora sormadan kullanmayın bence. Ben şu an doktor kontrolüyle kullanıyorum. Koltuk altımda beze için 500mg dan 1000mglık antibiyotiğe geçtim geçtim
Nnmm Sazenin bebeğe ve süte geçmeyen antibiyotiklerden biri augmengin ve daha bikaç tane var ablamda kullanmıştı 💪
tatlibebegim_ Sazenin Aeell Nnmm Cosimaniehaus gittim dişçiye kızlar augmentin yazdı bende emzirme döneminde içildiğini bilmiyodum dedim içiliyor dedi
Sazenin tatlibebegim_ başkalarının tecrübeleri bu konuda size yardımcı olmaz, çocuğun sağlık durumu sizin sağlık durumuz da burada belirleyici olacaktık. Diş sancısı çok ağrılı bir süreç evet biliyorum ama mutlaka doktorunuza danışıp antibiyotik kullanın
Aeell tatlibebegim_ yasamadım doktor yazmıştı bana 1000lık dıs ağrısı ıcın 3 gebelıgımde de bu hamılelıgımdede ve emzırdıhım donemde de hatta bu gebelıkte 6 kere anestezi yapıldı dıs ıcın uyusmadı oyle antıbıyotıkle durdm emzırırken dıs cekımı anestezi bıle yapıldı 3 Saat sonra emzirme mı söyledi
Sazenin Nnmm gebelik kategorisi b evet ama antibiyotik doktor kontrolünde alınması gereken bir ilaç o yüzden ısrarla doktor diyorum 🫠
tatlibebegim_ Sazenin hamilelik döneminde kullandım doktor kullanabilirsin demişti ben emzirme döneminde mersk etmiştim
Nnmm Sazenin doktor yazmadan hamile değilkende alamazsın zaten cnm ben sorulduğu için geçmeyen tek antibiyotik dedim doktora sormadan kullan demedim yani🤷♀️
tatlibebegim_ Aeell hamilelikte bende kullandım kullanılıyo biliyorumda emzirme döneminde kullanılıyo mu diye mersk ettim bi sıkıntı olur mu sütten bebeğe geçer mi diye korktum