teacherandmom_ Zeynep9120 Bacak fotoları da var ona da bakabilir misiniz acaba. Burda da pipi mi görünen kliteros mu diye arada kaldım. Doktor hiç yorumda yapmadı haftaya çağırdı
Zeynep9120 teacherandmom_ ayyyy evet pipiii resmen göstermiş😂😂😂🥰🤭🤭bende gördüm cnku renkli olan normal oaylasımdan aradan gozuktu😂
anonimuye teacherandmom_ bundan cok anlayamadım ama ortadaki fotoda üç çizgi var gibi kıza benzettm alttakindede çıkıntı var gibi yuzde 70 kız diyorum🤣
teacherandmom_ Zeynep9120 Sanki iki çizgi gibi göründü de o kısım o yüzden acaba kız mı diyorum klitoris kısmı mı
Zeynep9120 teacherandmom_ iki cizgi olsa orası duz olsa vajina goruntusu olurdu canım bu ckntılı kesn erkek yani :)
teacherandmom_ Zeynep9120 Bakalım ctesi netleşecek inşallah, yanıtlarınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻
Zeynep9120 teacherandmom_ sonuc belli olnca banada söyleyin merak ettim benm gözümmü pipi görüyor tövbe 😂😂
Zeynep9120 momandchild cıktıgı da oluyor ckmadıgıda canımm sonucu banada bildir bakalm :) nub teorisine göre yorumladım🤲🤗
momandchild Zeynep9120 Aslında 12+0 da %90 erkek dedi özeldeki bi doktor 2 gün sonra devlete gittim belli değil görünmüyor dedi Herkes kıza benzetiyor belirtilerimde hep kızdı anlamadım bi umut 😅
Zeynep9120 momandchild yaa benm kzıımada 12.haftda erkek dedi doktor 16.haftada kıza dönmüştü yani gördüğüm sey kordonmuş dedi bana 😂
momandchild Zeynep9120 darısı başıma siz kız dediniz bir çok kişi de kız tahmin ediyor ama değişir mi bilemem :)
Zeynep9120 momandchild siz kız istiyosunz ozaman öyle anladm hadi bakalm rabbim gönlünden geçeni nasip etsn saglıkla 🤲🌸