uykusuz1parol Hanımlar ilk gebeliğimde geçirdim.İkinci öncesi doktor kontrolüne gittim içimi rahatlattı ikinciye hamileyim ama ara sıra aklıma geliyor çok korkuyorum var mı böyle ilkinde geçirip ikinciyi rahat geçiren desteğinize ihtiyacım var güzel anneler
Zeynep9120 uykusuz1parol 37+6 da enseden vuran baş ağrısı ve mide bulantısıyla kontrole gittim idrardada protein pozitif cknca doktor gebelk zehırlenmesine dogru gdiyo dedi bebekte zaten 40 haftayla uyumlu seni buradan eve göndermiycem hastaneye geç dedi öyle dogurdum ilk kıızımı 2021 de . smdi tekrar gebeyim her kontrolde doktor ölçüyo tansiyonumu normal hepsinde aynı şey olacak diye bsey yok yedıklerınıze dkkat edin gebelk sekeride tetikliyomus bnu inşalllah sağlıkla alırız kucagımıza sorunsuz güzel düşünelim güzel olsun🤲🌸
uykusuz1parol Zeynep9120 gece gece düştü aklıma benimde ikinci gebeliğim ama ara ara çok korkuyorum birde çevremde de yok moral olabilecek hikayeler 😊
Zeynep9120 uykusuz1parol ne düşünürsen başına o geliyo gercekten ciddiyim bende her hafta haftalık risklere bakardm resmen ozaman gebelk zehırlenmesnı arastırırdm 35 haftadan snra hep yemnle basıma geldı 😂 smdi dusunmuyorm tevekkül ettm 🤲🌸
Zeynep9120 uykusuz1parol smdide 12+0 ız daha minik 🥰 ama sukur tansiyonum hep sabit 10/6 insalkah boyle devam eder
uykusuz1parol Zeynep9120 bizimde 16 haftalık oldu bazen hiç aklıma gelmiyor bezende takılıyor orda kalıyor.Yaşadığım yerde yalnızım arkadaş sohbet çevrem yok kafa dağıtmaya yerim yok o yüzden belkide diyorum
Zeynep9120 uykusuz1parol korkma canm dedigm gibi yedklerne dkkat et tuzu sekeri cok kacırma tansiyonunu evdede takip et bseycik olmaz insallah 🤗
Nergis00 Ben de 36+4teyim. Tansiyonum üst sınırlarda çıkıyor, her hafta idrarda protein bakıyor doktorum. Gebelik diyabetim de olduğundan preeklampsi için risk grubunda olduğumu söyledi🥲
uykusuz1parol Nergis00 ben ilk bebeğimi 36.4 te doğurmuştum çok kokmuştum o zaman bile problem olur mu erken mi diye şükür birşeycik olmadı