mystery00 Kızlar 4 aylık bebeğim ve ben covid olmuşuz ateşi bugün 38.2ydi şuan 37.7 çıkıyo hep sabahtan beri nası düşürebilirim ne yapabilirm iyileşmesi için calpol ver dedi doktor 3bucuk ml şırıngayla ama kusuyor verince
Gunduzanne mystery00 Çok küçük olduğu için sürekli emzir kalın giydirme onlar bizden daha güçlü korkma
Esracim01 Canım sütün varsa bol bol emzirmek çare başka çare yok gibi benim yavrum da 10aylıktı olmuştu çokça emzirmeyle 4.gün ateşi inmişti
mystery00 Gunduzanne teşekkür ederim ev serin kısa kol zıbınla duruyo sadece ayağına çorapta giydirdim
mystery00 minikmucizem20 ben bi kaç gündür griptim dünde bebeğimin ateşi çıktı hemen götürdüm burnundan örnek aldı covid olmuşsunuz dedi
mystery00 minikmucizem20 canım gidiyo onu halsiz gördükçe saol canım emziriyorum sürekli banyo da yaptırcam bide calpol veriyorum
minikmucizem20 mystery00 anne yüreği işte ama bol bol emzir olmadı mama aptamil ver o da çok iyi bağışıklık için ateşi ölç ılık duş aldır calpol çok iyi ateş düşürücüdür kendine gelir merak etme sen C vitamini bol bol ye ki bebeğine de c vitamini gitsin covid olan bebekler geçiriyor bağışıklık kazandırıyor
Gamzeli_03 mystery00 geçmiş olsun cnm minik minik gönder ağzına birden sıkma Rabb’im şifa versin inşallah 🤲🏻
Gkdkssjsjs mystery00 bende 8 aylık gebeyim 1 ay önce kovid atlattık şuan gribim diyen herkes kovid kimse bilmiyor ama aşırı çoğaldı lütfen dikkat edin benim hafif boğaz ağrısıyla başlamıştı kimseye göstermeyin bebekleri özellikle
mystery00 Gkdkssjsjs kesinlikle bende bilmiyodum gribim sanıyorum meğer covid olmuşum ki ben dışarı çıkan bi insan bile değilim nası oldu bilmiyorum