Nevrie Muhammedmomss evet bana sorarsanız riske atmayın bir acile gidin okadar sık olması normal değil. Doktor butün günde 10 geçmesin demişti bana aynı dediniz gibi 5 dk 3 dk ya düştüğünde gece gitmiştim idrar enfeksiyonu var sancı yapmış iyi ki gelmişsin demiştiler ( hiç böbrek ağrım şikayetim yoktu)
Muhammedmomss Nevrie bendede idrar enfeksiyonu var bu gün idrar sonucumda öyle çıktı doktor hap verdi 1 haftalık gidiyimmi şimdş yani
Guzelanne56 Muhammedmomss gaz sancısı yaşıyor olmayasın ınankı kasılma ve gaz o kadar benzıyor kı 1 hafta kendımı yedım ama meğerse gaz sancısıymış bu haftalarda çok oluyor helekı 24 den sonra 25 e gırıcem aynı durumdayım doktor normal deyıp gondermekten bıktı
Muhammedmomss Guzelanne56 valla hiç bilmiyorum afedersin az önce kalktım lavoboya gittim çıkardkm ama az önce yine oldu çocukta toplanma şimdi bidaha olursa gidicem
Nevrie Muhammedmomss eyer hala sık sık kasılıyorsa gidin, şu an için korkulucak birşey yok ilk önce sakin olun hem içiniz rahatlar her serumla rahimde kendisini sakinleştirir tabi bebekte. Haftanız güzel ama önleminizi alın
Guzelanne56 Muhammedmomss bence bekle bı sure tut baktın sık sık tekrarlıyor hıc yoksa en azından bebeğe bakar nstye gırersın ıcın rahat eder, umarım gaz sancısıdır degılse de korkma serum verırler duzelır kendını takıp et ınsallah kötü bısey yoktur haber ver
Muhammedmomss Guzelanne56 şimdi hazırlanıyorum hastaneye gidicem 3_5 dkya bi tekrarlıyo çocuk sertleşiyo
Muhammedmomss Nevrie evet şuan hazırlanıyorum 3_5 dkya bi tekrarlıyo hastaneye gidicem umarım bişey yokrur daha öncede 24 haftalık erken doğum olmuştu
Nevrie Muhammedmomss Allah korusun olumlu düşünün dedim gibi enfeksiyon kaynaklı kasılma yapar ama serum şart. O seni rahatlatıcak hiç merak etme 😊 haberdar et bizide
Muhammedmomss Tomucuk12 normalde rahim ağzı uzunluğum çok iyi daha 2 gün önce 44 tü bakalım gidip görücez inş nst yaparlar
Muhammedmomss Emos42 evet gittim nst çekildi alttan bakıldı bi sıkıntı yok dendi ben ilçede yaşıyorum daha öncede erken doğum öyküm olduğu için ankaraya gitmemi önerdiler şimdi ankaraya gidiyorum @Nevrie
Emos42 Muhammedmomss nst de sancı cikmadiysa kötü bir şey yoktur korkmayın ama yine de içiniz rahat edecek şekilde hareket edin inşallah güzel haberler alırsınız korkularıniza uğratmasin Rabb’im
Eda1254 Muhammedmomss Allah korusun ama erken doğum sancısı olanlar oluyo eğer dayanilmicak durumdaysaniz riske atmayın derim
Muhammedmomss Eda1254 şuan kalbimin çarpıntısından heyecan stresten ağrıyı unuttum ama şükğr doğumla alakalı bişey değil
Ceyda24 Muhammedmomss magnezyum takviye akiyi musunz. Soda da icin ve bol bol dinlenn biraz yoruluyo olsbilirsjnz ondan dan oluyodu bnmki