3_oglan_annesi 333 hangi hastane acaba birde yatış yapilinca mi ameliyata girdiniz önceki çocuğunuz ziyarete geldimi acaba
Melike_00 pinaarrylmz sonda acitmiyor uyuştuktan sonra takıyorlar. Karna basma olayı ebeye hemşireye göre değişir. Benimki fazla acitmadi ve ,3 kez kontrol etti
333 pinaarrylmz karna basma olayı yok öyle bişey yapmadılar sondayı şehir hastanesinde önce takıyorlarmış evet ama dayanılmaz bi şey değil biraz sızlıyor
333 3_oglan_annesi yatış olunca hemen almadılar ameliyata. Biz sabah 7 de geldik 2 de sezeryana aldılar
33mersin 333 doktorunuz kimdi acaba şehir hastanesinde, gözünüzaydın geçmiş olsun güle güle büyütün bebeğinizi 🌸
Nananan 333 ameliyathaneye girip çıkarken eşin seni görebiliyor mu ve eğer refakatçi yoksa sen kendine gelene kadar bebeğe kim bakar
333 Nananan benim refakatçim eşimdi. Beni götürdüler odada bekledi eşim. Benimle aynı anda odaya getirdiler refakatçim yok diye oyalamış hemşireler kucağında
333 Birminik1 ben kendi doktorumu istedim o yüzden doktorun acil ameliyatları çıktı. Aç kalmayım diye serum taktılar açlığı anlamadım pek
333 Birminik1 Mehmet kaya çok ilgili doktor. 48 saat zorunlu ama ben çıkamadım daha verilen hasta bezi popomu pişik yaptı doktor takipli hastasın dedi yarın cildiyle görüp taburcu edecek
alpusbebek Gözünüz aydın geçmiş olsun hastanede ne kadar kaldınız salı günü çıkışıniz yapıldı mı yoksa 48 saat dolunca mi
333 alpusbebek 48 saat zorunlu ama ben hala hastanedeyim çıkamadım. Verilen hasta bezleri popomu kızarttı doktor takip edecem seni yarın çıkacam inşallah