40+2 pazartesi kontrole geldim sancılarım çıktı açılmam da 1cm vardı yatış yapıldı doğumhane geldim sancım düzensizdi açılma da 3 cm kalmıştı ilerlemiyordu takı 40+3 salı gününe kadar sabah muane eti bebeğin suyu azalmış zaten herşey düzensiz gidiyor beklemenin bir anlamı yok suni vericez dedi bende ne gerekiyorsa yapın dedim suni sancı verdiler öğlen olmadan suni sancıyi baya çoğaltılar doktor gelip suyumu da patlatı kanamam da pazartesi gününden vardı ama afedersiniz sümük gibiydi ve bu da kontrolden kaynaklı dediler sancım başladı artık dayanamıyordum daha ağlıya ağlıya güç kuvvet kalmamıştı su yemek herşeyi yasakladılar ne olur ne olmaz birden sezeryan olur diye saati bilmiyordum ama ikindi vaktiydi sanırım sancım çoktu bağıra bağıra boğazım ağrımıştı çünkü ebe doktor kimi çağırsam ilgilenmiyorlardı arkalarını dönüp gidiyorlardı sonra afedersiniz büyük tuvalet ihtiyacı geldi doktoru çağırdım sancı gelince nasıl ıkınaçağımı gösterdiler ve ben oda da tek kaldım sancı geldikçe ikindim tabi bu süreçte açılma 8,9 bulmuştu son daka dayanamadım bağırdım gelin yeter ne yapıyorsanız yapın ben dayanamıyorum dedim kolumu tutup hemen çatala aldılar tabi çatala gidene kadar canımdan can çıktı büyük idrar yeri çok kötüydü içim dışıma çıktı zanediyordum çatala çıkınca ebe karnıma bastı doktorda altan kesik atı bebeği çıkartıyordu bende ikindim çatala çıkınca ikindigim zaman sadece iki kez nefes aldım çünkü ağrı çoktu artık kurtulmakt istiyordum bebek doğdu şükür ama kesik çok vardı yarım saatten belki fazla da olabilir içimi temizleyip dikiş atılar bebeğin arkadaşını çıkartılar ve sonra odama gelip bebeğe kavuştum şükür benim de doğum hikayem bu oldu çok çok aşırı şekilde çok zor geçti ama biti şükür