Nrgzyslmn Haftaya girdik ama ne yapsam uyuyamıyorum ne yatak ne koltuk nede yer yatağı hic biri rahat gelmiyor yatak batiyo gibi kafayi yiyecem uykusuzluktan gündüz oğlum (2.5) izin vermiyor gece bedenim napacam böyle
Gunduzanne Nrgzyslmn kıyamam sana diğerinin de tam sendrom yaşları Bende 21 haftalık hamileyim gece ayak ucuna oraya buraya yata kalka artık yara olcak heryerim gündüzleri belki çocuğunla ilgilenicek birileri varsa uyusan keşke
ggmom Nrgzyslmn 33 tenn selam vaktim var imkanım var ama uyuyamıyorum bı sağ tarafima 15 dk sonra hop sol tarafıma derken sabah oluyor her yerim ağrımaya başladı 🫣😆
ggmom Nrgzyslmn her gün soda iç yatmadan Kızılay’ın magnezuyumu bol o iyi geliyor susuz kalma bir de akşam yemeklerinden sonra egzersiz yada yuruyus üstüne ılık duş rahatlatıyor ben böyle başa cikiyordum karnım buyuyene kadar
Gebesasli Dün aşı oldum sol kolum aşırı ağrıyor,yüz üstü zaten yatamıyorum,sırt üstü de bebeğe zararlı diyorlar. Sadece sağ tarafıma yatarak sabah etmek beni aşırı zorladı gece. Kolumun ağrısı da cabası
Gebesasli Nrgzyslmn asla bu kadar ağrıyacağını düşünmemiştim. Zaten ağrı yapıyormus ama en önemlisi kolu zorlamamakmış. İlkgüm hiç ağrı yoktu tüm evi temizledim gece ağrısından yatamadım bugün 3. Gün yeni yeni geçiyor :( kolumu kaldırmaya basladım