Bluedreams Arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim battaniye siparişim geldi bayıldımmmm dokusu harika sizlerle de paylaşmak istedim bebişlerimize layık😁😁😊 https://www.instagram.com/p/Bsymujygz8z/
Elaylama Bluedreams bundan bana annemin arkadaşı hediye ördü. Pembe/gri örmüş. Annem de altına uçuk pembe kadife kumaş dikti. Nasıl güzel oldu.
Busra_bugraaa Elvn 5 tane ipten oluyor bebek battaniyesi tanesi 4 yada 5 tlydi hatırlamıyorum ama örmesi çok zevkli 😊
Sevdaninmucizesi Elvn benim 6 ipten 32 tl geldi ama o zaman ip 6 tldi zam gelmiş 9 TL olmuş yani 5 iple de yapabilirsin 6da en az 45 tutar
Elaylama 1umutturyasamak fotoğrafta koyu gözükmüş ama normalde çok uçuk renkleri. ben de çok beğendim teşekkür ederim 🌸
CansuCaTurkmen Krasivyy canım alize puffy ilmek ip diye geçiyor 5-6 tane aldığında YouTubeda çok basit bi anlatımı var burgu ve hasır model yaptım ben elinle hazır ilmekleri birbirine geçiriyorsun sadece 🌸
ysmnilhan1 Krasivyy YouTube den baksana çok kolay puff örgü ipi bebek battaniyesi yaz YouTube çıkıyor anlatıyor nasıl yapıldığı ben öyle yapmıştım çok da zevkli yapması