Kızlar açılmam sancım olmadığı için 40+6 da yatışım verildi. Fitil ve kalçadan iğne şeklinde suni sancı yapıldı. Saat 10 gibiydi. Birkaç saat sonra sancılar başladı dayanamıyordum ve hep açıklığım 1-2 cmdi. Maalesef ertesi sabaha kadar suni sancı ile ne uyuyabildim ne oturabildim hep eğilip kalktım çok zordu. Doğum ilerliyor diyorlardı hep de. Neyse sabah oldu artık gücüm kalmamıştı tekrar bir iğne daha yaptılar bu sefer sancılarım zirveye çıktı. Nst 100 de nefes alamayacak durumdaydım kendimi yerlere attım ağladım ölüyordum resmen. Ama devlet hastanesi diye kimsenin umrunda olmadı en son doktora yalvardım epidural ya da sezeryan için. Epidural 5 cm de olur dedi. Benim açılmam 24 saati çoktan geçtiği halde 3 cmdi. Dayanamadım ağlayarak imza atıp çıktım felaket sancılarım ile başka şehire özele geldim. Yolda doğuracağım diye korktum. Her neyse direkt sezaryen istedim onlarda açıklığa baktılar 3cmdi o kadar sanciya rağmen. Sezaryen oldum ve sancılarım da bitmiş oldu şimdi oğlum yanımda yatıyor hastanedeyim bir iki defa ayağa kalktım yürüdüm ama sezeryan yerim ağrıyor. Oğluma kavuştum çok mutluyum sancılardan kurtuldum çok mutluyum. Geriye sadece eski hayata adapte olmak kaldı.