68pembemavi01 Kızlar sizinki de öyle mi benim ki değil play stro’de en çok neye bakarsan o mu öneri olarak gelir Benim eşim’in play stro’si böyle ama silinen uygulamara da bakıyorum hep aynı duruyor ordan’da silinceğini biliyordu unutmadıysa.
Nhrr 68pembemavi01 Ben hiç kullanmadım indirmedim de sizin yazıyı görünce baktım bende de görünüyor. Eşiniz baktığı için yada indirdiği için değil merak etmeyin.
Nur0907 68pembemavi01 en çok indirilen uygulamalar onlar maalesef o yüzden öyle aklınız karışmasın benimde öyle şuan ama alakam yok
Aylaa123 68pembemavi01 bazem bende yada eşimdede çıkıyor reklam popülerliğinden oluyor diye biliyorum ama hiç öyle uygulamalara bakmadım yani bazen olabiliyor
emir_01 68pembemavi01 3n cok kullanilan uygulamalar diye cikiyir indirmekle alakasi yok kafaniza takmayin
68pembemavi01 Eda1254 Play stro’dan sağ üst köşede hesabınıza girin uygulama ve cihazınızı yönetin diyor onada giriş yapın orda sağa kaydırın yüklü uygulamara basın altta yüklü olamayan uygulamarı gösteriyor orda gözüküyor canım umarım anlata bilmişimdir ☺️
Eda1254 68pembemavi01 helal olsun bacım bende telefondan anlıyorum diye geçiniyorum bunu bilmiyodum 😅
Tutaste_ 68pembemavi01 banada cıkıyor yakınlarındakiler en cok ne indirdiyse yada bağlı oldugun wifi den ne indirirlerse geliyor onerilerde