Femay edali777 canım merhaba sen bilgili birine benziyorsun. Bende bugün iğneye başladım 0,4 lük 3 kutu 480₺. Tanıya da venöz komplikasyon normal gebelik gözlemi vs yazmışlar. Bunu değiştirtsem ücretsiz alabilir miyim yani okuduklarımdan öyle anladım çünkü 😅
Poyraz20_ Femay bn aldım 3 aylık rapor yazdı doktor aylık olarak alıyorum 3 kutu aldım.hic para odemedim
edali777 Femay tanı kısmını doktorunla konus canım bide raporun açıklama kısmında katılım payından muaf yazmadı gerekiyor. dün yine aldım 2 kutu ücretsiz aldım
Ebruaydn edali777 Son iki aya kadar bende ödemiyordum ama devlet artık bir kısmını ödüyorl dediler bende iki ayım kaldı diye çokda araştırmadım son 10 günüm inşallah son 10 iğne 🙏☺️
A_4 Benim de ilk yazılan rapor da hiç para ödemiyordum raporum bitti yenilettim doktor %20 lik kısmını ben ödeyeceğim olarak yazmış yani artık böyleymiş açıklama bu şekilde yapıldı şuan ücret ödüyorum 9 kutu aldım 1300 küsür ücret ödedim
Brcntrs Kozlar merhaba ben tüp bebek tedavisi görüyorum özelde , şimdi kan sulandırıcı iğne başladım , ben raporu nasıl alabilirim nerden alcam devlete hangi bölüm