Kızlar merhaba size umut olabilmek için geldim. çikolata kistli daha önce kist ameliyatı olan ve 1 buçuk yıl neredeyse çocuk sahibi olamayan hemcinsiniz şu an 7 hafta 4 günlük hamile hemde doğal yolla🥹🙏🙏
Böyle şeylere inanırmısıız bilmem ama,böyle esk annelerimiz anlar derler bu tarz şeylerden benide zorla bir akrabanın evine götürdüler , ve bana teyze sol yumurtalığımın atmadığını bu gidişle kaybedeceğimi söyledi, tabiki korktum. Tedavisi şu yöndeydi bildiğiniz yakı bandını ikiye böl sol yumurtalığının üzerine yapıştır bir hafta on gün kadar kalsın dedi bende öyle yaptım 2 3 gün kala da tam kuyruk sokumuna yapıştırdım biraz ağrılı bir süreç ne yazıkki. Ama ben o ay hamile kaldım tabiki rabbim istemeseydi olmazdı tedbir bizden takdiri Allah’dan derlerya. Kulum ben dert verdim sen derman ara demiş umarım bir kaçınıza da olsa faydam dokunur. Gebeliğim riskli lekelenme kanama aralıklı gidiyor keseyi gördük ama henüz bebeği göremedik pazartesi Allah’ın izniyle görmeyi planlıyoruz inşallah.🙏 Dualarınızda bana da yer vermeyi unutmayın❤️🙏