aogoya Rabiul evet evet istanbuldayız bizde Yaaaa benimde hayalim oydu ben abim kardeşim babamın şirketinde çalıştık uzun bir süre tabi evlenene kadsr 😅 şimdi çocuk bakıyorum evde 😂
elamom24 Hlimee ben 2008 olanini kullaniyorum Suan cok konforlu gercekten. Yillardir wolkswogen polom vardi bebek gelecek doye büyük araba almak istedik. Cocuklu aileler icin oncelik bagaj kapasitesi ve rahat sürüş onemli bence. Suan 37+4 hafligim hala araba surebiliyorum.
aslhnkrts9 Rabiul 500 l bambaşka cidden ☺️ uzun ya park etmesi zor bi de yere basık her defasında aklım çıkıyor bi yere vurcam diye 😂onun dışında mükemmel yani araç
Melekanne12_ Rabiul umarım istediğiniz arabayi alirisniz hakkınızda hayırlısı olsun ama benim hayaler Paris gerçekler iki çocuk annesi😅😅💆🏻♀️
1Prens1Prenses53 Rabiul Dacia Sander stepway 2023 kullanıyorum ve gayet memnunum..fiyat olarak şuan ne kadar bilmiyorum ama hem çok küçük değil hem çok büyük değil boyut olarak iç genişliği olarak ideal bence..bir tık yüksek olması da hoşuma gidiyor,dar ve küçük arabalarda fenalık basıyor bana 😅
1Prens1Prenses53 Yok canım bana göre çok değil yada ben hergün dışarı çıkan araba ile giden biri olmadığım için olabilir.ama genel olarak yakıtı az yakıyor diyor eşimde,mesela yazlığa vs.gidecek olsak Dacia ile gitmeyi tercih ediyor daha az yakıyor diye 😅