Kuphaha Selamlae 37 haftalığım akşamdan beri üst iç bacağımda kasık bölgemde ara ara kramplar oluyor.Bilmediğim için soruyorum kasılmalar sancılar nasıl başlıyor beni aydınlatabilir misiniz
aslhnkrts9 Kuphaha benimki gaz sancısı gibi geliyordu öyle tarif edebilirim ağrıyı sonra regl ağrısı gibi gelmeye başladı
Kuphaha Belgin12 benimde bir kaç gündür karnım sert ara ara bebiş bi yere toplanıyor geri düzeliyor sonra
12moom Bende 37+4 um aynı şeyi bende yaşıyorum sol kasigim dönerken vs ayakta dururken çok ağrıyor kasiliyor gibi
12moom Kuphaha benim hiç geçmiyor ya hep aynı geçen gece dedim tamam dogum başlıyor galiba o dereceydi ama bugün daha iyi gibi nst girdim bi sancı çıkmadı
12moom Kuphaha galiba dogum başlama evresine geldik artık çok az kaldı 😇 sizin dogum ne zaman bellimi
Kuphaha 12moom bana 40.haftaya sezeryan günü verildi 15 ekime ama sanki daha erken gelecekmiş gibi hissediyorum 🌸 sizin ki belli mi
12moom Kuphaha bana da 1 ekim dedi doktor muhtemel doğumu 11 dedi ama.ben erken olurmu daha dedim o zaman 1 ekim dedi bende kararsızım acaba 1 ekimde mi gitsem yoksa 11 ekimde mi gitsem diye
Nes7616 36+6 dün bi saat sürdü benim geçti sonra ama bende bu sancı mı acaba sancım mı var diye düşündüm ama geçti