arcmom Deryadgm Allah güç kuvvet versin sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah🙏🏻 ne mutlu size. Gerçekten çok kıymetliler.. benimde ilk evladım olacak hayırlısıyla 😌
GizemToker arcmom ben iki gebeliğimin arası 6 ay olduğu için perinatoloji takipliyim Yeşilyurt devlet hastanesi seçil karaca kurtulmuşa gidiyorum çok memnunum doğumu da çiğli devlette yapacağım ilkini de orda yaptım
arcmom 2princessmother merhaba hayırlısı olsun ne güzel çoğu şeyi tamamlamışsınız; sağlıkla gelsin inşallah haftamız aynı birkaç gün benden öndesiniz 🥰 erkenden doğum şeklini nasıl belirledi peki doktorunuz. çatı muayenesi oldunuz mu?
Ayseliada Bebekveben ben de aynı şeyi yaşadım. Medicanada doğum ücreti ne kadar ve hangi doktora geçtiniz öğrenebilir miyim?
Bebekveben Ayseliada doğum fiyatı bilmiyorum sağlık sigortam var İlkay şahin doktorum bir arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı çok memnundu ondan ona başladım
arcmom Selma2809 evet o hastaneyi biliyorum. bol şifalı sağlıklı bir süreç diliyorum size ve bebeğinizi sıhhatle kucağınıza almanızı 🙏🏻🙏🏻❤️
aycaozkann Kumsal2606 bizde bugün 33 olduk Buca kadın doğum da normal Allah ın izniyle. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin 💕🫶🏻✨