tubavarlikk Beyaz akıntım olduğu için donaxyl fitil verdi doktor korkuyorum kullanmaya , kullanan varmı aranızda , yan etkisi falan oldu mu
drn5410 tubavarlikk bu gebeligimde 3. Kutu fitili az evvel bitirmiş bulunmaktayım 2 paket Donaxl bitirdim hep tekrarladı mantar .. şimdi trivag bitirdim 🥲 inşallah tekrarlamamasi duasıyla ☺️🌸🤲
Girlmom drn5410 Merhaba fitili dün gece yatmadan önce attım sabah kalktım erimiş halde geri geldi yine de faydası olmuş mudur sizce
drn5410 tubavarlikk benimde aynı hemde 2 farklı doktora dedim en son dediğim dr prof 🤷♀️ direk yazdı burda kültür yapilanlari okuyunca şaşırıyorum ama benim hep tekrarladı 1 hafta azalıyor sonra artarak devam ediyor bu sefer sirkeli su ile taharet denicem tekrarlamasin diye
tubavarlikk drn5410 kullanmadım bu gece de , ilaçlarla baya mesafeliyim zaten ondan cesaret edemiyorum
Mucizeem__ gmdy drn5410 tubavarlikk Morsalkim Kızlar bende dün kullandım sabah çıktı fazlası acaba 2.sini ne zaman kullanmaliyim bu gece olurmu
Mucizeem__ Annekuzusu06666 evet bende kullanıyorum canım gece taktım saba düştü sizin de öyle oldu mu Bide 2. De bu gece mi takmaliyim