Pinarkara1 Kızlar bu artıl normal mi sanki az artmış gibi geldi dün doktora gittim kese net görünmedi bugün farklı şehirde verdim sizce normal mi
Yakamoz20 Pinarkara1 aynı kurumdan vermen önemli cihazdan dolayı eksik veya fazla çıkabilir 2 günde bir artislarda buna dikkat edilmesi gerek ve sonrası önemli konu örneğin sabah 9 da kan verdiysen 2 gün sonra aynı şekilde sabah 9 da vermen gerek mesela sen 21 eylül akşam verip kanı 24 eylülde sabah verdiysen 2.5 gün oluyor bida artışın için yeter li bu iki konuya dikkat ettiysen korkma ayrıca cuma günü mutlaka doktora git net kese görürsün kan ile uğraşma artık güzel artık görünüyor
mlkkk Pinarkara1 2günde 2kat arması gerekir 4-5binlerde olması gerekirdi ama farklı hastaneler olduğu için farklı çıkmış olabilir.
anonim001 Pinarkara1 canım gayet iyi stres yapma olabilir böyle yüksek değerlerde bazen tamamı iki katı artmıyor benim arkadaşımdada olmuştu sorun yoktur sıkıntı yapma
Maviss718 Pinarkara1 farklı hastanelerde verdiğin için beta böyle çıkmış olabilir aynı yerde verin betanızı ayrıyeten artık bi kaç güne görürsünüz keseyii
Pinarkara1 mlkkk bende böyle düşündüm o yüzden tedirgin oldum ama şehir dışıma çıktığım için burda verdim o yüzden
mlkkk Pinarkara1 iyi düşünelim iyi olsun daha kan verip takip etmeyin bence kendiniz hesaplayın normalde 3bin üstü kese gözükür diyorlar ama ben de bugün 5632 çıktı 4+6 son adete göre ama kese gözükmedi. İlk gebeliğimde de 2binlerde gözükmemişti 1hafta sonra 10-15bin arasındaydı sanırım o zaman gözükmüştü. Bu gebeliğimde de 4gün bekleyim diyorum daha kan veremem korkuyorum 😂
Pinarkara1 mlkkk değerlerin yanında mıu yazıyor birinde diğerinde u l yazıyor muhtemelen farklı olduğundan
Kucuk_dunyam Gayet iyi artmış aslında benim beta çok düşük 800 lerde ama vajinal ultrasonla gözüktü kesemiz sizde korkmayın inşallah gözükür ❤️ bende az artmış diye çok korktum ama doktor şuanlık gayet iyi dedi herkesin hamileliği kendine özel canınızı sıkmayın