Cicikiz Slm kızlar biz 22 haftalığız 1ay önce dr gittim ve kıza benziyor demişti ama net değildi şimdi kontrole haftaya gidicem hem cinsiyette netleşir sizin hoşunuza giden isimler neler hem hepimize fikir olur hem kız hemde erkek 2 kuzum kaybettik biz bi erkek bi kız kızımızın adı ikranur du şimdi kızım olursa benan ikra koymak ıstiyorum si’ve nasıl erkek içinde 8yil çocuğum olmadığı zamanda rüyada oğlum olmuş adını muhammed koymuştum ve ölen oğlumun adıda muhammed ali idi şimdi erkek için de muhammed ismini düşünüyoruz yanına kisa anlamı güzel bi isim arıyorum bulamadim yardım edin kizlar
Gizem1992 Cicikiz bence yeni doğacak çocuğun adı farklı olsun yani benm düşüncem bu şekilde olurdu yeni bir isim bulmanz en iyisi olur bebekte koyduğunuz kişinin bütün enerjisini çekiyor diyorlar mesela o yüzden kaynana kayınpeder ismi de koymak mantıklı gelmiyor bana
Cicikiz Gizem1992 2ci tüp bebekle üçümüz oldu 2erkek 1 kız dı kaynanam illa benim adımı koyacaksınız dedi mecbur koydum yanına kendi istediğim ismi koydum 2ci kızım oldu eşim kendi annemin adını koymak istedi Tm dedim yanına kendi istediğim ismi koydum şimdi 3cuye hamileyim ve kayin babam kendi adını istiyor hayır dedim bu sefer kendi istediğim ismi koyucam benden başka 2gelinin var onlar koysun dedim ama şimdi muhammed isimini rüyamda gördüm rüyada görünce koymak gerekiyor diye biliyorum ondan muhammed koyucam kız ismide benan isminin yanına isim bulamadım
Gizem1992 Cicikiz Muhammed ismi biraz ağır bi isim her çocuk kaldıramıyor diye biliyorum ama yine de sen bilirsin tabi. Muhammed Efe , Alp, can , Ege gbi kısa bi isim olabilir sonuna