Miskinim Kızlar artık nefes alamıyorum yani tıkanıyorum bebek kaburgalarıma baskı yapıyor canım çok acıyor. 38+1 de felan girsem erken mi olur. 36 haftalıkken gittim kilosu 3300 dü yanlış hatırlamıyorsan önden gidiyor biraz.
Tutaste_ Miskinim 38 den sonra erken olmuyo. Bugün gittim doktora 36 dan sonra erken olmuyo dedi kasılma var benim sıklaşırsa alırız dedı
KurabiyeninAnnesi123 Miskinim 38+4 3140 gramla dogurmuştm suyum bitmişti belki 39 uda beklerdi suyum bitmeseydi
yaasemin Miskinim devlet takıplıyim 36 gittim 30 eylüle gün verdi 38+1 olmuş oluyorum şuan benımde kaburgalarıma çok baskı uyguluyor ve sırtım çok arğrı yapıyor yarın kontrol var bakalım
Miskinim Tutaste_ sağlıkla kucağına al inşallah. Eşimde anne karnında durması iyi değil mi cumaya kadar bekleyelim diyor. 38+5 oluyor ozamanda
Tutaste_ Miskinim valla bana doktor 36dan sonra erken dogum sayılmıyo dedi bemde iatemem 36 da dogsun. Gayet iyi günün eşin niye karısıyo 😀
Miskinim Tutaste_ ilki erken doğdu ya doktor o zaman 1 gün bile kıymetli bizim için içerde durması gelişimi için dedi ona istinaden diyor ☺️☺️