sweetmom_ Potter58 başlığa çok güldüm yaa Allah da seni güldürsün. Aynı ben isim önerisi istiyorum ilginç isimler geliyor. Hem aşina olduğum hem de nadir kullanılan isim istiyorum bende. Bebişim kız olsaydı Tuğba Zehra Betül Afra gibi isimler istiyordum. Afrayi benim adımla aynı anlamı taşıdığı için istiyordum. Sağlıkla gelsn minnoş 💖💖
Asfur Potter58 benim de kızım olacak inşallah. Ben eskiden beri Feride ismini çok beğeniyorum. Şu anda bunu düşünüyorum tabi ama henüz eşimle konuşmadık 🤷🏻♀️
Potter58 Premsems evet aybüke güzel Umay da Türk ismiymiş eşim de Umay istiyor ama tam karar veremedim
Dicle06 Potter58 ilk kızımın adını Kayla Kavin koydum . Kayla masum Kavin güçlü kız çocuğu demek . İkinci kızım geliyor Allahın izniyle Dora Liva koyacağım 🩷
Emel5805 babyiscoming_ aminnn😬hep gülelim inşallah ama değişik isim koycaz diye artık çocukların ismi aşırı tuhaf ve çirkin yaa😤😤
Gulasya Eva ,neva ,yumra bilmem ne ne garip isimler yahu. Nasıl buluyorsunuz böyle saçma isimleri illa farklı olacak diye suyu çıktı iyice bu çocuk isimlerinin .
Tubi545 Açıkçası ben şuan da ki yeni çıkan uyduruktan isimleri pek sevmiyorum yani fikir beyanı yapmak gerekirse Hümeyra Neslişah Mihrişah Almila Rana