Gamze_gamze Hangisini önerirsiniz? Çocuğu sallamaya alıştırma diyenler var. Kimisi de çocuk kolik olur, huysuz olur riske atma sallanan al diyor. Karar veremedim hangisini alsam?
huysuz__ Gamze_gamze 36.günlük bebemi ayağımda sallarken okudum 😁hem sallanma hem sabitlenme özelliği olanlardan almalısınız. İki türlü de lazım oluyo
Lenay223 Gamze_gamze öyle bir sallayacaksın ki ağlaya ağlaya 😂 bende hayatta sallamam diyordum ama yok oyle bir dünya
_yeni1tazeanne_ Gamze_gamze Elektrikli ana kucağı aldım o kadar memnun ve rahatım ki ona koyuyorum bebeğimi kendi kendine uyuyor ben de rahatım o da ayakta salamaktansa elektrikli ana kucağını tavsiye ederim istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz ister yavaş ister hızlı
chaos Gamze_gamze Asla sallamayacağım diye yeminlerde etseniz bir şekilde o çocuk sallanıyor 😅 haldır huldur bir sallanmadan bahsetmiyorum ama sallanmanın iyi gelmediği bebek yok bence zaten ilk 4 ay gazıdır geceyi gündüzü ayırt etmesidir vs bir uyku alışkanlığı kazandıramazsınız o yüzden hem sallanıp hem sabitlenebilen bir beşik bakın bence
_yeni1tazeanne_ Barlas_mom e bebekten aldım joie sansa ev tipi olanından aldım ben aldığımda 4 bin di şimdi 10 bin olmuş baya çıkmış fiyatı
Edsn Gamze_gamze ya sallama yok kucağına alıştırma zırvalıklarını dinleme sallarsın da kucağında da uyutursun hiçbir şey olmaz
_yeni1tazeanne_ Gamze_gamze Maalesef çok çıkmış fiyatı daha uygunları da vardır elbet ya da takip edin arada bi indirime giriyor
Aybukealtintas Gamze_gamze merhaba ben sallanan beşik, ana kucağı vs gibi seylere karşıyım acıkcası onun için benim açımdan sabit olması tercihim dır, ilk bebeğimdede bu şekilde tercih ettim şimdide ondan kaldığı gibi devam edicem inşallah
Enfal_06 Gamze_gamze bi ten ben mi sallamaya karşıyım bebeğim 24 günlük sallamiyorum ağlasa da asla sallamadik park yataği var sallanma apartlarini açmadım bile sallama önerilmiyor genelde hiç sallama düşüncesine girmedim
Enfal_06 Gamze_gamze uyku zamanı olunca yatağına koyuyoruz mizmizlaniyor tabi emziğini verince duruyor o şekilde dalıyor sallamak çok yorucu olur sizin içinde pişpişlayin gerekirse ama sallamayin