Ayal80 Resim burda bugün 15. Gün sabahı değerlendirdim ama nöbetciyim eve gidemiyorum bugün sanırım pik oldu yarın çatlama olursa mi degerlendirmek gerekiyor
Elif-ada- Evet pik olmuş bugünü degerlendirdiyseniz artık bugüne gerek yok yarın değerlendirin endişe etmeyin sperm en az ucgun en fazla besgun canlı kalabiliyor
Ayal80 Elif-ada- çok teşekkür ediyorum cevabınız için hiç pik görmeyeceğim sanıyordum 9. Günden beri yapıyorum ilk defa böyle oldu 15. Günde yakaladım bakalım artık tutunursa inşallah çok mutlu olacağım
minikbebegim06 Ayal80 catlamadan sonra da birkaç gün üst üste degerlendirin ve ilişki sonrasi hemen kalkmayın uzanın biraz belinize yastık koyup alakası var mı bilmiyorum ama ben o şekilde yapmıştım hamileyim
ipeekseker Hayir üst uste olmamasi gerekiyor. Gün aşırı yapmanız lazim. Ust uste oldugu vakit erkekteki sperm kalitesi dusuyor. O yüzden gun asiri yapin canım
Ayal80 Teşekkürler ederim kızlar cevabınız için bakalım bu ay bir de c life kullandım kasıklarımda ağrı oldu yumurtlamayı hissettim inşallah olur
Busetacir Ayal80 ben de kasıklarımda ağrı olunca ovülasyon yaptım o ay takip etmemiştim aslında ama o ağrıyla fark edip birkaç günü değerlendirdim ve hamileyim. İnşallah seninki de tutar🙏🏼
Ayal80 Busetacir ay ne güzel rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin benim ki de bu ay tutunur inşallah
ipeekseker Afranaz Ovulasyonda catlama goruyosan o gün iliski sonra 1 gun ara tekrar iliski. Yani 1 gun ara vermeniz gerekli